TWEE MAROKKAANSE TAPIJTEN U MOET VANDAAG KOPEN

TWEE MAROKKAANSE TAPIJTEN U MOET VANDAAG KOPEN

- in Home Improvement
399
0

De Marokkaanse tapijten zijn beroemd over de hele wereld voor hun kwaliteit, warmte, duurzaamheid en natuurlijk, culturele betekenis. Maar er zijn 2 specifieke Marokkaanse tapijten u moet weten over, en zij zijn Beni Ourain en Boucherouite. Beide zijn gemaakt door Berberstammen van Marokko, maar zijn totaal verschillend in hun stijl en aanpak. Echter, de twee hebben nog steeds dezelfde culturele achtergrond en komen met hun eigen verschillende verhalen.

Beni Ourain

Minimaal in Design aanpak, Beni ourain karpetten zijn speciaal gemaakt door de vrouwen van Beni ourain Tribe, een cluster van 17 Berberstammen in Atlasgebergte van Marokko. Gemaakt van 100% wol, zijn deze tapijten gewoonlijk gekleurde room of van wit. Ze zijn een stuk van schoonheid met ontwerpen geïnspireerd door de natuur, het leven gebeurtenissen, de ervaringen van de makers zelf en symbolen gebruikt in deze stammen. Deze tapijten werden verondersteld om positieve charmes te zijn bekwaam van het afweren van de kwade geesten onder de stammen.

Zeer zacht en aangenaam tegen de voeten, Beni ourain karpetten passen recht in een minimale inrichting thema. Ze zijn ideaal voor slaapkamers en woonkamers. Ze kunnen ook worden gelaagd op uw gewone vloerbekleding. Deze elegante tapijten voegen op de smaak van elegantie in uw inrichting toe. Hoewel ze zien er het beste op donker gepolijst betonnen vloeren, ze gemakkelijk te gaan met houten vloeren ook. Een authentieke Beni ourain kan tientallen jaren duren met een beetje zorg en onderhoud en dus zorgen voor een goede investering op lange termijn.

Boucherouite

Precies het tegenovergestelde van Beni ourain, boucherouite tapijten zijn zeer kleurrijk en levendig. In tegenstelling tot de meeste Marokkaanse tapijten, boucherouite tapijten AR niet gemaakt van wol. Letterlijk vertalen naar “kladjes van gebruikte kleding” ze zijn gemaakt als Rag tapijten geweven van schroot stukken uit gerecycleerde tapijten, waaronder nylon, wol, katoen en zelfs plastic. Ze zijn zeer comfortabel en kan gemakkelijk pop kleuren in een saaie setting.

Gestart in de 20e eeuw door nomadische vrouwen te hergebruiken doek stukken, deze techniek kreeg een goede populariteit door het begin van de 21e eeuw. Gekenmerkt in vele tijdschriften van het huis decor, werden deze tapijten de favoriet van mensen toe te schrijven aan hun heldere kleuren en comfortabele blik. Nieuwe trends zijn aangekomen met pastel kleuren palet in boucherouite die kunnen gaan met hardhouten vloer en betonnen vloeren.

De symbolen en de ontwerpen op deze tapijten zijn ook cultureel significant aan de wevende stammen. Steeds immens populair na 2002, toen ze werden gekenmerkt in een paar projecten van interieur tijdschriften, zijn ze nu steeds een stijl verklaring. Nochtans, aangezien zij in kleine en middelgrote grootte slechts beschikbaar zijn, kunnen zij niet worden gebruikt om grote gebieden te behandelen maar zij maken voor uitstekende add ons. De middelgrote tapijten kunnen in woonkamer of hal worden gebruikt.

Voor Marokkaanse mensen weven deze tapijten is artwork. Hun proces om deze tapijten te maken is symbolisch aan hun stam en de stukken zij maken zijn verbindend om schoonheid aan uw ruimte te brengen en u sommige goede complimenten te halen. U deze tapijten van online verkopers of om het even welke binnenlandse decor depot gemakkelijk kopen. Nochtans, terwijl het kopen van deze tapijten, ben aandachtig naar hun authenticiteit en probeer kopen van goede en betrouwbare bronnen van tapijten. Als u van plan bent om ze te kopen online u deze website uit te checken.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*