HVORFOR ELSKER JEG BENI OURAIN TEPPER

HVORFOR ELSKER JEG BENI OURAIN TEPPER

- in Home Improvement
478
0

Tepper er en av mine favoritt ting. Jeg begynte å lese om tepper og matter mye da jeg gjorde mitt interiør, design kurs et par år tilbake. Og siden da har jeg en merkelig ting for tepper og deres plassering. Og min eneste sanne kjærlighet i tepper er Beni Ourain teppe. Jeg har en på rommet mitt, studieområdet mitt og til og med i stuen . De går i alle omgivelser, med nesten alle slags møbler og innredning, og det er så mange grunner til å kjøpe disse tepper.

Disse komfortable, kosete teppene er mer enn det som møter øyet.

Hva er Beni Ourain egentlig?

Selv om de er verdsatt av de fleste som bruker dem, er mange mennesker ikke veldig klare om hva de egentlig er på. Navnet ‘Beni Ourain’ kommer fra stammen som lager disse tepper. Disse stammene bor i Atlasfjellene i Marokko og beiter deres får og bruker ullen, som forresten er bare en av de beste kvalitetene, for å lage disse teppene.

Disse teppene er laget ved hjelp av pile knot teknikken. Så det er ikke en teknikk i seg selv.

Design

Beni ourain-tepper har vanligvis hvitfargede baser hvor berberkvinnene lager geometriske eller ellers design som er inspirert av livshendelser, natur eller deres kultur eller stamme eller bare seg selv. Stammene trodde teppene skulle være sjarm mot onde ånder og negative krefter. Dermed legger de også til noen former og mønstre som er forbundet med heldig sjarm og god ånd. Det er derfor jeg sa teppene er mer enn det som møter øyet.

Hvorfor er jeg gal om Beni Ourain?

Det er to store grunner til at jeg er så gal om disse tepper. En er at de er ultra behagelige og myke. Du kan sette dem hvor som helst og plassen blir umiddelbart koseligere. Jeg personlig elsker lagdeling tepper, så jeg legger vanligvis beni ourain tepper over mine større jute matter.

Den andre grunnen er at de fleste av disse tepper er laget av stammenes berber kvinner og jenter. Dette er en ferdighet som videreføres som en avstand og gir en stor bidragsyter i økonomien til disse stammene. Autentiske beni ourain tepper gir forskjellige historier med dem. Designene og symbolene er mediet i denne historien. 

Dessuten er disse teppene veldig holdbare og kan vare i flere tiår. De krever litt omsorg og er vanligvis dyre, men det er fordi de er håndvevde og ull kvaliteten er premium. Det er ingen tvil om at de gir en god investering, og du kan enkelt kjøpe kvalitetsprodukter på nettet for den beste prisen.

Hvis du vil, kan du få tilpassede design i våre tepper gjennom ulike agenter eller kjøpe dem på nettet. Disse minimal og ennå nydelige tepper er akkurat det du trenger for å gi hjemmet ditt det varme og innbydende utseendet.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*